Om familjerna

Vi är två familjer som burit namnen sedan lång tid tillbaka. Famlijerna Bennrup och Lennartsson formar namnet på sidan, Belletinen.

Upprinnelsen till Bennrup är en historia från mitten av 1900-talet som innefattar förväxlings-problematik och visionärt tänkande hos grundaren Erik Bennrup (f. 1925).

För Lennartsson finns spår tillbaks till hedenhös(!).

Det finns många förgreningar idag, men jag tänker inte beskriva alla dessa här utan det får växa fram efterhand som intresset växer för den här bloggen!

Jag som administrerar bloggen heter Lars och är en andra generationens Bennrup. Det finns mycket i livet som är härligt och jag försöker fokusera på detta. Familjen, motion och så mycket party man orkar numera är det som gör livet värt att leva!

Att skapa en blogg för hela familjen är en tanke sedan decennier tillbaks, men först nu har tid och teknik kommit ikapp ambitionen, så här är den; Familjens första interaktiva e-belletin värd namnet!

Varmt välkomna att kommentera och blogga. Vill ni ha ett eget login för att blogga kan ni skicka ett mail så lägger jag upp ett konto till er.

Kram
Lars