Om familjerna

Vi är två familjer som burit namnen sedan lång tid tillbaka. Famlijerna Bennrup och Lennartsson formar namnet på sidan, Belletinen.

Upprinnelsen till Bennrup är en historia från mitten av 1900-talet som innefattar förväxlings-problematik och visionärt tänkande hos grundaren Erik Bennrup (f. 1925).

För Lennartsson finns spår tillbaks till hedenhös(!).

Det finns många förgreningar idag, men jag tänker inte beskriva alla dessa här utan det får växa fram efterhand som intresset växer för den här bloggen!

Jag som administrerar bloggen heter Lars och är en andra generationens Bennrup. Det finns mycket i livet som är härligt och jag försöker fokusera på detta. Familjen, motion och så mycket party man orkar numera är det som gör livet värt att leva!

Att skapa en blogg för hela familjen är en tanke sedan decennier tillbaks, men först nu har tid och teknik kommit ikapp ambitionen, så här är den; Familjens första interaktiva e-belletin värd namnet!

Varmt välkomna att kommentera och blogga. Vill ni ha ett eget login för att blogga kan ni skicka ett mail så lägger jag upp ett konto till er.

Kram
Lars

En kommentar

  1. Nu är det kanske dags för ännu en kommentar:-)
    Kort resumé:
    Ida bor tillsammans med Paul och hon pluggar vidare till dietist i Melbourne, Sofia, som bor med Johan, riktar in sig på djurvård och Anders, som bytt lägenhet och fått ännu ett barn, Bo, bor med Charlotta och Alvar samt pluggar i Lund med arkitekt som mål. Marie jobbar och trivs i Trelleborgs hamn och ser båtar komma och avgå! Själv söker jag utmaning inom utbildning och projektledning och trivs allmänt med läget. Den stora tallen är ett minne blott. Det tog 4 dagar att plocka ner merparten innan kedjesågen gick sönder. Delar är på väg.
    Vore kul att höra av er andra…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *